Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Green Challenge slotavond

23-11-2023

Tijdens de Green Challenge LV gaan inwoners in hun eigen straat of buurt aan de slag met een duurzaam initiatief. Goed voor de leefbaarheid, nu en in de toekomst! Stichting Duurzaam LV nodigt iedereen uit voor de slotavond van het project!

Green Challenges

Respectus vindt het belangrijk dat iedere huurder leeft in een prettige leefomgeving. Duurzaamheid is hierbij van belang, zodat onze leefomgeving in de toekomst ook prettig blijft. Daarom wijst Respectus u graag op dit mooie initiatief van Stichting Duurzaam LV. De slotavond van de Green Challenge LV is op maandagavond 27 november 2023 in de grote hal van het Raadhuis in Leidschendam. Het evenement duurt van 19.30 tot 21.00 uur, inloop start vanaf 19.00 uur. Tijdens de avond zetten Stichting Duurzaam en de wethouder Duurzaam, Marcel Belt, hun handtekening onder een aantal Green Challenges ontwikkeld naar aanleiding van de startbijeenkomst. In totaal zijn er tot nu toe 17 Challenges, acties waarmee inwoners in hun eigen buurt aan de slag kunnen gaan. Het aanmelden van een Challenge is nog steeds mogelijk! Voor meer informatie neemt u contact op met Stichting Duurzaam LV via het volgende emailadres: marjanvangiezen@icloud.com.

Regentonnenactie

In het kader van duurzaamheid wijzen wij u graag ook nog even op de regentonnenactie. Krijg tijdelijk 25 procent korting op een regenton naar keuze! Kijk hier voor meer informatie.

Terug naar nieuws