Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Spreekuren gebiedsregisseurs februari

30-01-2023

Een leefbare en veilige omgeving voor iedereen vindt Respectus erg belangrijk. Daarom wijzen wij u graag op de spreekuren van de gebiedsregisseurs. Hier kunt u terecht met vragen of suggesties voor uw wijk of buurt.

Heeft u een goed idee of een vraag? Leg het voor aan Penchi Harteveld (Stompwijk), Anne Hans (Voorburg) of Ugur Yazir (Leidschendam, tijdelijke vervanging van Vanessa van Hurck). Daarnaast biedt Respectus in samenwerking met WoonInvest een leefbaarheidsbudget. Dit budget is voor leuke ideeën van buurtbewoners die de leefbaarheid of veiligheid van de wijk verbeteren.

Gebiedsregisseurs

De gebiedsregisseurs kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder de inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken zij graag naar wat nodig is om uw idee uit te voeren. Daarnaast kijken ze of de gemeente of andere organisaties hierbij kunnen ondersteunen.

Spreekuren

Vooraf aanmelden voor een van de spreekuren is niet nodig.

Stompwijk
Spreekuur met wijkagent John Heij en gebiedsregisseur
Maandag 6 februari
13:00 tot 15:00 uur
Het Dorpspunt
Doctor van Noortstraat 92

Voorburg
Spreekuur met de wijkagent, handhaving en de gebiedsregisseur
Maandag 6 februari
15:00 tot 16:00 uur
Wijkvereniging Essesteijn
Elzendreef 10

Leidschendam
Telefonisch spreekuur gebiedsregisseur Leidschendam
Donderdag 16 februari
10:30 tot 12:00 uur
Telefoonnummer: 06 2529 4984

Voor meldingen over stoepen, afval, verkeer en dergelijke kunt u een melden maken via telefoonnummer 14 070 en via www.lv.nl/probleem-melden.

Terug naar nieuws