Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Respectus is verhuisd!

18-09-2024

‘De nieuwe locatie aan de Reuvenslaan 2 in Voorburg is centraler gelegen tussen Voorburg en Leidschendam en goed met het openbaar vervoer bereikbaar’, vertelt Carina Mens, voorzitter Respectus.

verhuizing-respectus-180924-10.jpg

Aan de Reuvenslaan is per september 2024 het nieuwe kantoor van Huurdersvereniging Respectus gevestigd. ‘Onze oude ruimte aan de Bruijnings Ingenhoeslaan was eigenlijk meer een winkelpand, met stijgende (particuliere) huur. Aan de Reuvenslaan zitten wij in een ruimte van WoonInvest die beter geschikt is als kantoor. Er is een eigen ingang aan de Mgr. Van Steelaan-zijde, maar het adres is Reuvenslaan 2 Voorburg’, vertelt Carina.

verhuizing-respectus-180924-7.jpg

Het bestuur van Respectus pakte eigenhandig de verhuisdozen in. En op 18 september gingen de verhuizers van Oomen aan de slag om het meubilair en de zware dozen naar de nieuwe locatie te brengen. Carina: ‘De belettering is gisteren geregeld, zodat bezoekers ons ook kunnen vinden op nummer 2. We zijn blij met de nieuwe locatie en hopen ons werk voor de huurders vanaf hier nog beter te kunnen doen. Vanuit een kantoor midden in ons werkgebied.’

verhuizing-respectus-180924-2.jpg

Terug naar nieuws