Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Sámen uitzoeken of u recht op financiële ondersteuning heeft!

20-06-2024

De prijzen in de supermarkt en de huren stijgen maar door. Er zijn regelingen, maar niet iedereen maakt er gebruik van. Respectus wijst u graag op het project ‘Samen Erop Vooruit!’dat mensen helpt om hun recht op financiële ondersteuning te bekijken.

Samen Erop Vooruit!

De centrale overheid en de gemeente Leidschendam-Voorburg bedenken namelijk wel regelingen om mensen te helpen, maar ze worden maar voor een deel gebruikt! Jan Hendriks, bestuurslid Respectus (foto): ‘Verschillende vrijwilligersorganisaties werken samen om dit probleem op te lossen. Bijvoorbeeld schuldhulpmaatjes, het leger des Heils en Kerk-in-Actie. Er is programmatuur ontwikkeld waarmee schuldhulpmaatjes ons helpen om te onderzoeken óf u recht heeft op financiële ondersteuning. Het project heet ‘Samen Erop Vooruit!’’

Spreekuur: maak even een afspraak

Respectus brengt graag het spreekuur dat elke donderdagmorgen plaatsvindt in de Koningkerk onder de aandacht. U moet er wel een afspraak voor maken, via e-mail: sameneropvooruitLV@gmail.com of ‘app’ even naar telefoonnummer 06 389 26 344.

Vooral doen! Samen Erop Vooruit.

Huiskamer

Bij Bosshardt/Koningkerk
Bruijnings Ingenhoeslaan 4,
2273 KR Voorburg

Openingstijden op afspraak:
Donderdag 10.00 uur – 12.00 uur
sameneropvooruitLV@gmail.com

Terug naar nieuws